Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Higéniai megoldások

Nézze át a termék listánkat és ha bármely termék felkeltete az érdeklődését kérjen ajánlatot elérhetőségeinken.

ISTÁLÓ HIGÉNIA

BIOGEL lúgos, zselés tiszítószer:

Kiszerelés 25 kg

A BIO-GEL-nek rendkívül jó a tapadó képessége, mely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig hasson a tisztítandó felületen, nem beszélve a víz-, energia- és munkaerő megtakarításról. A hatékony tisztítással eltávolítható a mikroorganizmusok több, mint 80%-a. A BIO-GEL habszóró pisztollyal és permetezéssel egyaránt kijuttatható.


BIO-CID-S lúgos tisztítószer:

Kiszerelés 13 és25kg

Erősen lúgos habtisztítószer, mely hatékonyan és gyorsan eltávolítja a szerves szennyeződéseket. Biztonságosan használható beton, fa, fém és rozsdamentes acél felületeken. Habszóró pisztollyal és permetezéssel egyaránt könnyedén kijuttatható.

DM-CID-S lúgos tisztítószer:                                     :Kiszerelés: 10, 24, 210 kg

 

Klórtartalmú általános fertőtlenítőszer, erős zsíroldó és tisztító hatással, korszerű korrózió védelemmel.

 

TORNAX-S savas tisztítószer:                                    Kiszerelés: 12, 24 kg

Erősen habosodó tisztítószer a vízkő, fehérje és rozsda szennyeződések eltávolítására. A foltos felület ismét csillogó lesz.

 

PHOCID savas tisztítószer :                                     Kiszerelés: 25, 240 kg

Savas tisztítószer a csövek és (hűtő) tartályok, CIP-rendszerek tisztító- és fertőtlenítőszere. A DM CID-del felváltva alkalmazzuk.

 

VIROCID fertőtlenítőszer:                                           Kiszerelés:  1, 5, 10 kg

A VIROCID rendkívül nagy koncentrátumú, glutáraldehid-tartalmú fertőtlenítőszer, baktériumok, vírusok, spórák és gombák ellen. Sokféleképpen kijuttatható: permetezéssel, ködképzéssel, habgenerátorral.

 

VIRKON S fertőtlenítőszer.                                        Kiszerelés:   10 kg

VIRKON® S fertőtlenítőszer professzionális és széleskörű felhasználásra. A VIRKON® S por általános felületfertőtlenítésre használható fel az állategészségügy, állattartás és állattenyésztés területén.

 

CID 20 fertőtlenítőszer :                                             Kiszerelés:  10, 25 kg

A leggyakrabban használt fertőtlenítőszer, mely öt különböző aktív összetevőt tartalmaz. Világszerte alkalmazzák az alábbi fertőzések megszüntetésére: Baromfiinfluenza, Ragadós száj- és körömfájás, Klasszikus sertéspestis, stb. A CID 20 összetevői kimagasló hatékonyságot biztosítanak a baktériumok, spórák, vírusok és gombák ellen, rezisztencia kialakulása nélkül.

 

KICK-START2 fertőtlenítőszer :                               Kiszerelés: 10 kg

A KICK-START2 istálló fertőtlenítőszer,  hidrogén-peroxid alapú fertőtlenítőszer, nagyon gyors hatású (másodperceken belül képes kifejteni hatását), ideális lábbeli fertőtlenítő tálcákban való alkalmazásra valamint istállók, fejőházak, fejőkelyhek és egyéb berendezések fertőtlenítésre. Rendkívül környezetbarát. Világszerte tesztelték és regisztrálták (EN, AFNOR, DEFRA, DVG, EPA normák  

IVÓ VIZ HIGÉNIA

CID 2000 ivóvíz tisztító-fertőtlenítőszer :Hidrogén-peroxid alapú tisztítószer, mely alkalmas az ivóvízvezeték tisztítására. Hatékonyan eltávolítja a vízkövet és a rozsdát, a szerves lerakódásokat, valamint a gyógyszerek és tápanyagok maradványait a rendszerből.

AGROCID-SUPER GMP ivóvíz savanyítószer : Az AGROCID-SUPER rendszeres használata emésztésélettani és baktericid hatásának következtében javítja a termelési eredményeket, a takarmányhasznosulási mutatókat, valamint az algásodás gátló hatásával növeli az itatórendszer higiéniai állapotát.

CID-CLEAN ivóvíz tisztítószer: Hidrogén-peroxid alapú tisztítószer, mely alkalmas az ivóvízvezeték tisztítására. Hatékonyan eltávolítja a vízkövet és a rozsdát, a szerves lerakódásokat, valamint a gyógyszerek és tápanyagok maradványait a rendszerből.

TÖGY HIGÉNIA

DERMALINE fejés előtti tőgyápolószer: A DERMALINE fejés előtti tőgy előkészítő termék, dupla hatással. Tisztítja és lágyítja a tőgy bőrét és a tőgybimbókat. A tőgybimbóra felvihető sprayzéssel, mártogatással, törlőkendővel vagy habképző tőgymártogató edénnyel. A szennyeződés feláztatása után töröljük a bimbókat tisztára és szárazra.

IOCID fejés utáni tőgyápolószer: A IOCID jód tartalmú tőgyfertőtlenítő és ápolószer mely rugalmas védőréteg képzésével a tőgy teljes védelmét biztosítja. A IOCID gazdag bőrlágyító és gyógyító összetevőkben, mely biztosítja a bimbók hámjának puhaságát és rugalmasságát. A IOCID hatákony a mastitist okozó kórokozókkal szemben, melyet az európai szabvány szerint elvégzett (EN 1040 és EN 1656) vizsgálatok is bizonyítanak.

KENOSTART fejés utáni tőgyápolószer: A tőgygyulladást okozó baktériumok számára a gyulladt, repedezett tőgybimbó ideális környezetet szolgáltat a tőgy többi részének fertőzését biztosítva. A fagy, a hideg szelek súlyosan károsíthatják a tőgybimbókat. A KENOSTART tőgyfertőtlenítő teljes védelmet nyújt a tőgybimbóknak a fagyáspont jelentős csökkentésével. A KENOSTART egy spray-zéssel és habosítással alkalmazható tőgyfertőtlenítésre alkalmas szer, mely mentaolaj tartalmánál fogva bőrápoló, bőrsimító és gyulladáscsökkentő tulajdonsággal rendelkezik.

ÁLLAT HIGÉNIA

PEDILINE csülökápoló:A csülökproblémák nagy gazdasági károkat okozhatnak. Ezért a hatékony védekezésnek itt hatványozottan nagy szerepe van. A PEDILINE megelőzi a fertőzések kialakulását és a már kialakult problémára megoldást nyújt. Egyedi összetételének köszönhetően a PEDILINE széles hatásspektrumú termék, jó penetrációs hatású és megtartja hatékonyságát szerves szennyeződések jelenlétében is. A PEDILINE szárítja és megerősíti a csülökszarut, segíti a sebgyógyulást. Már néhány napos kezelés után látható az eredmény.

SZÁLLITÓ JÁRMŰVEK TISZTITÁSA

CARGO 3000 járműtisztítószer: Használható személyautók, teherautók, szállítójárművek, állatszállító járművek, traktorok, kaszálógépek, egyéb mezőgazdasági járművek tisztításra. Alkalmas föld, trágya és erős olajos szennyeződések eltávolítására. A fém részeket nem korrodálja.

TRANS FLUO tisztítószer: Tisztítószer alumínium abroncsok és utánfutók számára. Használható hígítva vagy hígítás nélkül, nagynyomású tisztítóberendezéssel. Permetezzük a TRANS-FLUO-t a kezelendő felületre 10-20%-os koncentrációban, a szennyeződéstől függően.

SZEMÉLYI HIGÉNIA

HANDCLEANER-ECO folyékony szappan

KENOSEPT-G elpárolgó kézfertőtlenítő gél

KENOSEPT-L folyékony kézfertőtlenítő szappan

KENODERM fertőtlenítő hatású folyékony szappan

OMNIWASH mosópor

Szappanadagoló, falra szerelhető műanyag, 1,2 L